ÉRTÉKESÍTÉS

Bilszky István

területi képviselő

Budapest és

Komárom-Esztergom megye

Szita Nóra

ügyvezetőigazgató-helyettes

Tel: +36302095725

szita@comklima.hu

Jankó Zoltán

ügyvezetőigazgató

daikin (1).jpg
MCK55W.tif-cq5dam.web.1280.1280.jpeg
ARC483A6.tif-cq5dam.web.1280.1280.jpeg
MC55W.tif-cq5dam.web.1280.1280.jpeg

Új légtisztító!

Légtisztító:

Vegye kézbe az irányítást!

A streamer technológia kiszűri azokat a levegőrészecskéket, amelyek gyakran súlyos egészségügyi kockázatot jelenthetnek.

KAPCSOLAT

Tel:+36 23 880 730

budapest@comklima.hu

2040-H Budaörs

Gyár utca 2.

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek:

8.00-16.30  

​​Szombat: zárva

Vasárnap: zárva

SZERVIZSZOLGÁLAT

Tel:+36 23 880 732

szerviz@comklima.hu

Akciós klímaberendezések

 

Referenciák

 

KERESGÉLÉS HELYETT AZONNALI AJÁNLAT:

Ne halogassa tovább, írja meg  adatait,

kollégáink lakására szabott javaslatokat tesznek!

budapest@comklima.hu

 +36 30 291 8974

Köszönjük megkeresését, hamarosan keressük.

Küldetésünk, hogy a klímaberendezések meghatározó forgalmazójává váljunk minden piacunkon úgy, hogy a fenntartható növekedés hosszú távú célokra és vállalkozói gondolkodásra alapozva, szilárd pénzügyi alapot valósítson meg.

Elkötelezettek vagyunk a tartós, kiváló minőségű és innovatív gépek, szerelési anyagok értékesítése, szállítása, telepítési folyamata mellett, hogy kimagasló értéket képviseljünk a vásárlók és felhasználók számára.

Hatékony és minőség-orientált telepítési és szerviz folyamatokat alkalmazunk, kollégáinkat folyamatosan képezzük, biztosítva az új technológiák biztos alkalmazását.

A dolgozóknak olyan munkakörnyezetet biztosítunk, amely ösztönző, megfelelően jutalmazza őket és kellemes számukra. Cégünk a folyamatos fejlesztés kultúráját valósítja meg minden tevékenységben, a fejlesztés motorja a motivált, csapatmunkára kész dolgozók.

Minden tevékenységünket etikus, felelősségteljes, a törvényeknek és szabályoknak megfelelő módon, az EU környezetvédelmi direktívák és az NKVH jogszabályok, valamint dokumentumkezelési előírások maradéktalan betartása mellett végezzük.

A COM-KLÍMA Kft. kis és nagy teljesítményű klímaberendezéseket, klímarendszereket és hőszivattyúkat forgalmaz és telepít több mint 20 éve Szlovákiában és immár 9. éve Magyarországon.

Főbb forgalmazott márkáink a Daikin és a Samsung. A Com-Klíma Kft. a Daikin kiemelt Home Comfort Expert partnere immár 6. éve.

A Com-Klíma Kft. elkötelezte magát az innovatív termékek mellett!

Rólunk